Over mij
114
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-114,bridge-core-2.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Even een voorstelronde

Joey zijn nieuwe tattoo blog. What the F*ck is dat nou weer?

Mijn naam is Joey Boon; 27 jaar jong en geboren in Geldrop, waar ik overigens ook al mijn hele leven aanwezig ben. Ik woon samen met mijn vrouw Noortje, we zijn 4 jaar getrouwd en alweer 10 jaar samen. Dat hoor je niet vaak, waarschijnlijk omdat ik zo leuk ben… Samen hebben we 3 mooie geweldige kids ter wereld gebracht: Bruce(5) Rayven(4) & Harley(2,5).

Ik heb een lekker normaal Nederlands gezin, we kunnen zo in de Linda en als we zouden vloggen zou niemand kijken…Of toch wel? Ik ben gediagnostiseerd met het syndroom van Tourette, een combipakket van adhd, autisme en dwangneurose. Kutzooi! Helaas heb ik het milde pakket gekregen bij mijn geboorte, mijn navelstreng zat nog net niet strak genoeg om mijn nek waardoor ik nog een beetje zuurstof kreeg. Dus dwangmatig schelden heb ik laten vallen. Jammer hoor!

Tattoo familie

Als je niet weet dat ik Tourette heb zul je dat ook niet merken aan me, dat weten eigenlijk alleen mensen die mij al langer of beter kennen, het is namelijk na mijn 18e steeds minder geworden en op dit moment is het ticcen vrijwel niet meer aanwezig, alleen nog als ik heftige emoties ervaar. Ons gezin heeft nog een label: Rondrennen. Mijn vrouw heeft namelijk ook adhd. Niet het type adhd wat je zegt als iemand een keer druk aanwezig is, zo van: “Eej! Doe eens rustig, heb je adhd ofzo?”, maar meer het pure ik-kan-nooit-stil-zitten-en-als-ik-zit-dan-praat-ik-adhd. Ze moest laatst naar adhdvaardigheidstraining en toen ze thuis kwam vroeg ik aan haar of het “druk” was geweest.. Flauwe grap. Dit bijzondere stel heeft natuurlijk een geweldig genenpakket in huis om 3 prachtige en doodsaaie kinderen op aarde te zetten, NOT!! Ondanks alle chaos zou ik geen moment zonder mijn gezin kunnen. Mijn vrouw en ik zijn al 10 jaar onafscheidelijk van elkaar en juist door onze labels begrijpen wij elkaar meer dan wie dan ook. Wij zijn zeker geen perfect stel maar dat is haar schuld, haha love you schat!

Buiten het drukke gezinsleven ben ik ook nog full-time tattoo-artiest. Samen met mijn andere partner in crime en compagnon Roel de Vogel heb ik 3 tattooshops in Nederland gevestigd onder de naam Tattoo Joey. Je kan je dus wel voorstellen dat ik veel dingen kan vertellen over mijn werk- en gezinsleven en om die reden heb ik Tattoopapa in het leven geroepen.

 

Schrijven geeft mij de mogelijkheid om mijn drukke leven enigszins te ordenen. Omdat mijn hoofd iedere dag overspoelt met indrukken en ideeën zal ik dan ook verschillende onderwerpen plaatsen waar ik op dat moment mijn ei over kwijt wil.

 

Houdoe hè!

Joey