Dad Jokes 01
339
post-template-default,single,single-post,postid-339,single-format-standard,bridge-core-2.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Dad Jokes 01

Dad Jokes door Stef Kolkman

Dad jokes staan voor de meeste mensen wel bekend als die flauwe humor die vaak zo slecht is, dat je er niks aan kunt doen dat je erom moet lachen. Simpele one-liners die het beste werken als je ze perfect timed.
Één van mijn beste vrienden, die ik al meer dan 23 jaar ken, gaat iedere laatste dag van de maand een blog schrijven over de beste Dad Jokes van de maand. Ik kijk er nu al naar uit!

Even opwarmen..

Het jaar begon op een bijzondere manier. Ik had als goede voornemen om thuis wat klusjes aan te pakken die maar bleven liggen. Ik had een lijst gemaakt met artikelen die ik nodig had en stapte op mijn fiets naar de Gamma. Daar aangekomen pakte ik een mandje en begon aan mijn route door de winkel. Toen ik eenmaal alles verzameld had, bleek er nog één ding op mijn lijst te staan; 10 meter lint.
Ik keek naar het prijskaartje en schrok, 400 euro! Toen ik de verkoper om opheldering vroeg kwam de aap uit de mouw.
Het bleek afzetlint te zijn!

Warm!

Korte introductie

Mijn naam is Stef Kolkman; 28 jaar jong en geboren in Geldrop, waar ik overigens ook meer nooit ben weggegaan. Ik werk als Warehouse-operator bij O&R streetwear in Nuenen. Van jongs af aan kreeg ik van mijn vader bijna dagelijks flauwe grappen te horen. Vroeger werd ik hier af en toe helemaal gek van, bij iedere gebeurtenis had hij wel weer een flauwe grap.
Ik: “Oow, dat is ook typisch!”
Vader: “Weet je wat pas typisch is?” “Een indianentent”.

Naarmate ik ouder word, begin ik steeds meer op hem te lijken, niet alleen qua uiterlijk..

Mijn eerste ontmoeting met Joey was in groep 1 van basisschool de Regenboog. Omdat ik jarig ben rond sinterklaas tijd kwam ik voor het eerst in de klas waar Joey ook zat. ik had die dag teveel pepernoten gegeten en kotste het stoffige oude schooltapijt helemaal onder. Joey werd gevraagd om zand uit de kinderzandbak te scheppen en dit op de pepernotenkots te strooien. Sindsdien zijn wij beste vrienden.

Joey heeft mij gevraagd om maandelijks voor wat flauwe dad jokes te zorgen voor zijn blog, dus…

Bij deze:

Wat kun je beter krijgen als je oud wordt? alzheimer of parkinson..

Liever alzheimer, met parkinson kun je het wel schudden.

of

Liever parkinson, met alzheimer kun je het wel vergeten.

Welk dier bestaat voor 75% uit wol?

Een wolf.

Wat eet een vegetarische kannibaal?

De groenteman.

Waarom vliegen alle vogels s'winters naar het zuiden?

Omdat lopen te ver is.

Ik ben een boek aan het lezen over anti-zwaartekracht...

Het is onmogelijk om hem neer te leggen.

Welk dier heeft nooit last van hoofdpijn?

Een paracetamol.

Het is blauw en ruikt naar rode verf?

Blauwe verf.

Ik stond laatst onder stroom...

Ik voelde het ampère.

Wat is de minst gesproken taal ter wereld?

Gebaren taal.

Wat zeg je tegen een boze Spanjaard?

Ontspanje.

Hoe noem je de achterbuurten in Italië?

De Spaghetto.

en in Japan?

De Arighetto.

Wat is de gevaarlijkste plant ter wereld?

Een waterlelie, ga er maar eens 10 minuten onderzitten.

Welk paard kun je ook slapend berijden?

Een nachtmerrie.

Weet jij nog een leuke Dad Joke? Laat het ons dan weten via een comment onder dit bericht!

Oant de folgjende kear!

4 Reactie's
 • geertmentink@outlook.com'
  Geert Mentink
  Geplaatst op 09:47h, 31 januari Beantwoorden

  Wat een pech, ging ik speciaal naar de winkel om een lampje te kopen.
  stond er een bordje ‘Halogeenlampen’
  wat voelde ik me ‘opgelicht’

  • info@interactmedia.design'
   Tattoopapa
   Geplaatst op 10:12h, 31 januari Beantwoorden

   hahaha! top deze ! thanks Geert.

 • Jacksmitss@hotmail.com'
  Jack Smits
  Geplaatst op 11:53h, 31 januari Beantwoorden

  Als je niet contact kan betalen in de kaaswinkel.

  Helaas pindekaas.

 • Pascalsteenbergen2@icloud.com'
  Pascal steenbergen
  Geplaatst op 10:24h, 02 februari Beantwoorden

  Kunt beter alzheimer hebben dan Parkinson.
  Beter vergeten je bier af te rekenen dan dat je jeje glas staat leeg te schudden

Geef een reactie